DO YOU SURVIVE

Als deelnemer aan onze Experiences (van vrijdag ochtend tot zondag middag) hoef jij je nergens druk over te maken.
Met ons ‘All In concept’ hoef je, behalve jezelf, niets mee te nemen. Wij zorgen niet alleen voor een geweldige beleving maar ook voor;

– Volledige hike uitrusting
– Vervoer
– Eten uit de biologische tuin “full healthy”.
– En we drinken uit de natuur.

Unplugged:

Tijdens de Unplugged Experience word je meegenomen naar de wilde natuur in de Ardennen. Wat centraal zal staan tijdens deze Experience is het herontdekken van de verbinding met jezelf, anderen en de natuur. Je zal letterlijk even Unplugged zijn, want je telefoon die gaat dit bivak weekend uit. Iedere dag zal er een reflectie moment zijn tijdens de zonsopkomst en -ondergang. Hiermee kan de dag fris worden begonnen en kan er goed worden afgeschakeld van alle belevenissen en inzichten van deze dag. zodat alle stress en sleur van het leven even op een laag pitje komt te staan en je dit bivak weekend volledig kan genieten van het hier en nu. Overdag zullen we verschillende activiteiten organiseren, en een stevige wandeltocht maken naar de volgende locatie om hier het volgende kamp op te kunnen slaan, waarbij we onze voetafdruk natuurlijk zo klein mogelijk proberen te houden. ’S Avonds kan er, na een gezamenlijk bereidde biologische maaltijd, worden genoten van muziek, spel, en reflectie terwijl het kampvuur knispert. The place where the magic happens.

Dus, wil jij een weekend weg van alle dagelijkse beslommeringen en weer even helemaal tot jezelf komen? Dan is Unplugged de Experience voor jou! Kom mee en gun jezelf de rust die je verdient.

Meer vrijblijvende informatie is altijd telefonisch of via de mail aan te vragen.

Bekijk hieronder ook de andere drie Experiences.

Unplugged

Creative

Family Matters

Create your own…