DO YOU SURVIVE

Als deelnemer aan onze Experiences (van vrijdag ochtend tot zondag middag) hoef jij je nergens druk over te maken. Met ons ‘All In concept’ hoef je, behalve jezelf, vrijwel niets mee te nemen. Wij zorgen niet alleen voor een geweldige beleving maar ook voor een volledige professionele Survival uitrusting.

-Een overzicht van de spullen die zelf nog moeten worden meegenomen zal bij reservering worden aangeleverd. Denk hierbij aan stevige wandelschoenen en de goede seizoensgebonden kleding.

Het eten en drinken voor het ontbijt, lunch en avondeten.

Tijdens iedere Experience zullen we samen alle maaltijden bereiden. Ook hier staat respect voor de natuur en de omgeving wederom voorop. Daarom worden alle producten verantwoord ingekocht en kunnen we iedere dag zorgen voor geweldige gezonde maaltijden. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met eventuele allergieën en/of levensovertuigingen. We filteren zelf ons water dat uit de natuur komt, zodoende sparen wij extra gewicht in onze backpacks.

Het vervoer van en naar de kampeerplek.

De ontmoetingsplaats voor de instructie en het ophalen van de hike-uitrusting is in Geleen, LB. Hier kan tevens de auto worden geparkeerd. Vanuit hier zullen we met z’n allen in door ons georganiseerde vervoer verder reizen naar de kampeerplek.

Unplugged

Creative

Family Matters

Create your own…