DO YOU SURVIVE

Als deelnemer aan onze Experiences (van vrijdag ochtend tot zondag middag) hoef jij je nergens druk over te maken.
Met ons ‘All In concept’ hoef je, behalve jezelf, niets mee te nemen. Wij zorgen niet alleen voor een geweldige beleving maar ook voor;

– Volledige hike uitrusting
– Vervoer
– Eten uit de biologische tuin “full healthy”.
– En we drinken uit de natuur.

Creative

Tijdens de Creative Experience zal de wonderlijke natuur van de Ardennen je brein prikkelen om terug te gaan naar de creativiteit die als kind ooit zo vanzelfsprekend was. De chaos van de stad wordt achtergelaten en je ego, je ik, heeft weer een paar dagen de tijd om tot ontplooiing te komen. Op je backpack draag je dit weekend een wit canvas. Met natuurlijke producten zullen we pigmenten maken om hierop te schilderen. Aan het einde van deze Experience, zal je je reis letterlijk bij je dragen. Je maakt bij het kampvuur je eigen houtskool en zal persoonlijke opdrachten krijgen om je creativiteit de vrije loop te kunnen laten gaan. Tijdens deze Experience is het toegestaan, zelfs ten zeerste aangeraden, om een telefoon bij je te hebben. Je zal iedere dag een aantal foto’s maken die ’s avonds in groepsverband worden besproken. Natuurlijk nadat er samen een heerlijke biologische maaltijd is gemaakt.

Dus, wil jij het kind in jezelf weer terugvinden en je creativiteit ongegeneerd los kunnen laten? Dan is de Creative Experience voor jou! Kom mee en gun jezelf de ontplooiing van je innerlijk.

Meer vrijblijvende informatie is altijd telefonisch of via de mail aan te vragen.

Bekijk hieronder ook de andere drie Experiences.

Unplugged

Creative

Family Matters

Create your own…